Getuigen gezocht in onderzoek naar reeks branden

maandag 8 juni 2015

Boxtel - In het onderzoek naar een reeks van branden in Boxtel zoekt de politie dringend getuigen. Op diverse plekken in de wijk Breukelen zijn sinds woensdag 3 juni meerdere autobranden geweest. De politie gaat uit van brandstichting.

Het onderzoek richt zich onder meer op getuigen, die mogelijk iets hebbengezien dat verband houdt met de branden. Het kan gaan om verdachte situaties,die nog niet eerder aan de politie zijn gemeld.

Op 3 juni rond 23.00 uur vatte een geparkeerde bus aan de Stenen Kamer vlam.Het was de eerste brand van een reeks. Op 5 juni rond 6.00 uur werd een auto inbrand gestoken aan de Baroniestraat, terwijl een dag later kort na 2.30 uur eenbijgebouw van een appartementencomplex aan de Elisabeth Bas werd getroffen.Diezelfde dag ging rond 17.30 uur aan de Corpus een auto in de brand, terwijldat op 7 juni rond 1.30 uur gebeurde aan de Van Rijckevorselstraat. Later dieavond bleef het bij een poging aan het Gildenhof. Rond 22.45 uur was daar eenauto het doelwit. Op maandag 8 juni kreeg de politie rond 8.45 uur een meldingvan een autobrand aan de Molenweide.

De politie onderzoekt mogelijke verbanden tussen de branden en roept intussenbewoners van Boxtel op om, net als de politie, extra alert te zijn. Verdachtesituaties kunnen zoals altijd worden doorgegeven aan 112. Hoewel de oproepgericht is aan alle bewoners, wordt in het bijzonder een beroep gedaan ophondenbezitters: bel bij verdachte situaties 112.

Het kan zijn dat mensen tijdens of kort na de branden foto's of video'shebben gemaakt die voor het onderzoek interessant kunnen zijn. Beeldmateriaalkan worden gepload via politie.nl/melden.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vught | 112 alarmeringen Vught | Goedkoop Tanken in Vught | Supermarkten in Vught | Weerbericht Vught