Man aangehouden voor bedreiging met vuurwapen

zaterdag 18 januari 2014

Boxtel - De politie arresteerde zaterdagmorgen om 5.00 uur op het station aan het Stationsplein een 46-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats. Hij wordt verdacht van bedreiging met de dood.

Vuurwapen

Een klein half uur eerder werd een groepje jongeren op hetstationsplein door een man aangesproken. Deze vroeg hen om een vuurtje. Toenniemand van de groep hem een vuurtje kon geven trok hij een vuurwapen en zou dattegen het hoofd hebben gehouden van een van de jongeren, een 20-jarige jongenuit Boxtel.Demanzou daarbij ook een tas hebben getoond met daarin kogels.

Signalement

Op het moment dat hij het vuurwapen wilde laden, fietsten degeschrokken jongeren weg en alarmeerden de politie. Ze gaven daarbij eenduidelijk signalement van de man door en van de spullen die hij bij zich had.Kort hierna werd de man door de politie in het station aangehouden. Hij kon zichniet legitimeren. Even later werd niet ver van de plek waar hij was aangehoudenhet vuurwapen met munitie aangetroffen. De verdachte werd meegenomen naar hetpolitiebureau. Hier werd hij ingesloten voor verder onderzoek. Inmiddels isaangifte gedaan van bedreiging met de dood. Het vuurwapen en de munitie zijn inbeslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vught | 112 alarmeringen Vught | Goedkoop Tanken in Vught | Supermarkten in Vught | Weerbericht Vught