Taxibus botst tegen boom na conflict, drie verdachten aangehouden

zondag 5 juni 2016

Haaren - De politie hield zondagochtend 5 juni drie verdachte mannen uit Haaren aan na een onenigheid met een taxichauffeur. De taxichauffeur werd mishandeld en botste met zijn bus tegen een boom.

Bij de meldkamer kwam rond 4.15 uur de melding binnen van een conflict tussen een aantal passagiers en een taxichauffeur in Haaren. De drie verdachten zouden de taxichauffeur onder meer uit hebben gescholden en tegen zijn stoel hebben getrapt. Tijdens de onenigheid verloor de chauffeur op de Oisterwijksedreef in Haaren de controle over zijn voertuig en botste tegen een boom. De drie passagiers vluchtten. Toen de chauffeur één van hen probeerde tegen te houden, zou hij bij zijn keel zijn gegrepen. Niemand raakte gewond. De taxi liep forse schade op. De gewaarschuwde agenten stelden een onderzoek in naar de verdachten en konden zondag in de vroege ochtend in Haaren de drie mannen van 23, 26 en 28 jaar aanhouden. Zij zitten vast voor verder onderzoek.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben dat in verband gebracht kan worden met dit incident, neem dan contact op met de politie. Hebt u bijvoorbeeld de aanrijding op de Oisterwijksedreef in Haaren zien gebeuren, zag u mogelijk de verdachten wegrennen na de aanrijding of beschikt u anderzijds over informatie of beeldmateriaal dat ons kan helpen bij het onderzoek, bel ons via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vught | 112 alarmeringen Vught | Goedkoop Tanken in Vught | Supermarkten in Vught | Weerbericht Vught