Politie zoekt getuigen van inbraak met geweld

zaterdag 30 juli 2016

Rosmalen - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een inbraak in een woning aan de Vincent van Goghlaan op zaterdagmorgen rond 3.45 uur. De bejaarde bewoonster werd daarbij door de inbreker bedreigd.

De bewoonster werd rond 3.40 uur wakker van een geluid in haar slaapkamer en kwam tot de ontdekking dat er een man naast haar bed stond. Deze bedreigde haar met een scherp voorwerp en vroeg om geld. De vrouw wist uit bed te vluchten en via de voordeur naar de straat te rennen. Daar riep zij om hulp. 

Ook de inbreker vluchtte vervolgens de straat op en in het voorbijgaan van de vrouw gaf hij haar een tik tegen het hoofd. Ze raakte daarbij niet gewond. De gealarmeerde politie kwam ter plaatse en startte direct een uitgebreid onderzoek. Daarbij bleek dat de man had ingebroken in de woning en deze eerst had doorzocht voor hij de vrouw wekte. Het is nog onduidelijk wat er buit is gemaakt. 

Er is een signalement van de dader:

- Ongeveer 1.80 meter lang, normaal tot stevig postuur. De man droeg donkere kleren en droeg iets donkers op het hoofd, mogelijk een muts. 

De politie is op zoek naar mensen die iets van deze inbraak hebben gezien of mogelijk iets weten dat er mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vught | 112 alarmeringen Vught | Goedkoop Tanken in Vught | Supermarkten in Vught | Weerbericht Vught