Hennepkwekerij opgerold en vuurwapen aangetroffen; twee mannen aangehouden

zaterdag 23 januari 2016

Boxtel - Het aantreffen van twee jongeren die onwel werden op straat leidde in de nacht van vrijdag op zaterdag tot een doorzoeking van twee woningen. Daarbij werden twee mannen aangehouden, een hennepkwekerij en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in beslag genomen.

Rond 21.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat op de Schijndelsweg een groep jongeren stond waarvan twee jongens onwel waren geworden. Ter plaatse werd al snel duidelijk dat de jongeren softdrugs hadden gebruikt. Eén van de jongeren is naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden, de anderen zijn aan hun zorgkader overgedragen.

 

Na verder onderzoek wisten de agenten te achterhalen van wie de (minderjarige) jongeren de drugs gekocht zouden hebben. Dat leidde uiteindelijk tot een doorzoeking van twee woningen in Boxtel. In het huis van een 25-jarige man werd een hennepkwekerij aangetroffen met 200 planten. Ook bleek de stroom illegaal afgetapt te worden. De kwekerij is opgeruimd en wordt vernietigd. De bewoner is aangehouden.

Ook de woning van een 32-jarige man werd door de politie doorzocht. Hier werden meerdere gebruikershoeveelheden softdrugs gevonden. Ook trof de politie een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan. Dit is in beslag genomen en wordt op echtheid onderzocht. De man is aangehouden voor verder onderzoek.

 

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vught | 112 alarmeringen Vught | Goedkoop Tanken in Vught | Supermarkten in Vught | Weerbericht Vught